Napisali o nas

TV RELAX

•  Publikacja 09 kwietnia 2022 roku

TV Relax Śrem

Od 30 lat nadaje w Śremie, przez całą dobę na kanale 29 w INEA oraz na www.tvrelax.pl, według operatora Inea zasięg ok 100000 w Wielkopolsce.

Zapraszamy na 4 relacje w TV RELAX ŚREM na temat projektu „Spotkania Kultur. Migranci: Ja - Ty- My" finansowanego przez Islandię, Liechtenstein i Norwegię z Funduszy EOG w ramach Programu Aktywni Obywatele – Fundusz Regionalny.

1. TV Relax Wiadomości reportaż - wydanie 25 marca 2022

Reportaż/podsumowanie z trzeciego spotkania pt.: „Spotkanie Kultur” organizowanego w ramach Miejsca Integracji Społecznej w Bibliotece Publicznej w Śremie dnia 19.03.2022 (warsztat językowy, warsztat plastyczny, wykład na temat sytuacji w Ukrainie, spotkanie integracyjne).

2. TV Wiadomości Zapraszalnik - wydanie 16.03.2022

Zaproszenie na trzecie spotkanie pt.: „Spotkanie Kultur” organizowane w ramach Miejsca Integracji Społecznej w Bibliotece Publicznej w Śremie dnia 19.03.2022 ( na warsztaty plastyczne, językowe, spotkanie integracyjne).

3. TV Wiadomosci Zapraszalnik - wydanie 09.02.2022

Zaproszenie na drugie spotkanie pt.: „Spotkanie Kultur. Chiny w Śremie” organizowane w ramach Miejsca Integracji Społecznej w Bibliotece Publicznej w Śremie dnia 27.02.2022 (zaproszenie na warsztaty plastyczne, językowe, spotkanie integracyjne).

4. TV Wiadomości Reportaż - wydanie 04.12.2021

Reportaż/podsumowanie z pierwszego spotkania pt.: „Spotkanie Kultur. Świętujemy 30 lecie NIepodległości Ukrainy” organizowanego w ramach Miejsca Integracji Społecznej w Bibliotece Publicznej w Śremie dnia 27.11.2021 (zaproszenie na warsztaty plastyczne, językowe, spotkanie integracyjne). Oraz z Inauguracji projektu.

Fundacja ATQI realizuje misję i projekty pod honorowym patronatem Instytutu Antropologii i Etnologii Uniwersytetu Adama Mickiewicza w PoznaniuDziałamy na rzecz lokalnych społeczności, dialogu międzypokoleniowego, międzykulturowego w Polsce, Maroku, Nepalu i Zanzibarze. Dokumentujemy kulturę, tradycję i ich wartości. Od 2021 działamy również na rzecz integracji migrantów i migrantkek z lokalnymi społecznościami w Polsce.

60-509 Poznań Poland